Rreth nesh

Gëzimi Sh.p.k

& Gëzimi Engineering Sh.p.k

Kompania jonë ka filluar aktivitetin në fushën e ndërtimit në vitin 1999 ,në Gjilan. Kompania është e specializuar në fushën e logjistikës, projektimit dhe ndërtimit, finalizimit të objekteve banesore dhe private. Gjithashtu, merret me shitjen e materialeve ndërtimore.

Në vitin 2017 kompania ka filluar punën për ndërtimin e apartamenteve, që janë banim kolektiv përmes të cilit kompania jonë ka kombinuar cilësinë, komoditetin, funksionalitetin dhe estetikën me qëllim të përmbushjes së nevojës së klientit për një apartament të rehatshëm

0 +
Metra katrorë
0 +
Aparatmente
0 +
Vende parkimi
0 +
Lokale afariste

Proceset

Fotogaleri e proceseve të realizimit të apartamenteve.

Punimet e vrazhda

Në punët e vrazhda duke startuar prej pjesës së analizës së tokës, punimet e themeleve bazë, që janë pjesë e rëndësishme dhe duhet kushtuar vëmendje në vazhdimin e lidhjes së tyre me materialet e forta të beton armes deri në arritje të nivelit të prezantimit të projektit për fazat e vazhdueshme të kateve të ndryshme. Lidhja e objektit me bërthamën kryesore të planit zbatues është paraqitur si e tillë që të ketë hapesirë të mjaftueshme për arritjen sa më funksionale të jetesës sociale në apartamentet tona.

Organizimet e mbrendshme

Përdorimi I materialeve tona duke filluar nga dyshemeja e cila është e realizar në parket të klasit të lartë deri tek ngjyrosja me cilësi të lartë. Apartamentet tona arrijnë të kenë pamje që dallojnë shumë në cilësi dhe funksion.

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis