Rreth nesh

Kompania jonë ka filluar aktivitetin në fushën e ndërtimit në vitin 1999 ,në Gjilan. Kompania është e specializuar në fushën e logjistikës, projektimit dhe ndërtimit, finalizimit të objekteve banesore dhe private. Gjithashtu, merret me shitjen e materialeve ndërtimore.

0 +
Metra katrorë
0 +
Aparatmente
0 +
Vende parkimi
0 +
Lokale afariste
Play Video

Përparësitë e jetesës në Apartamentet

Gëzimi sh.p.k

Rezervoni takimin tuaj

Duke klikuar në butonin e mëposhtëm, kaloni tek formulari për rezervimin e takimit tuaj te rradhës.

Apartamentet

Informohuni më hollësisht rreth apartamenteve tona.

GËzimi 1
45 BANESA
Gëzimi 2
47 BANESA
Gëzimi 3
75 BANESA
Gëzimi 4
80 BANESA

Na ndiqni

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis